HeartMath

HeartMath
“Μεταμορφώνω το στρες”

Το Ινστιτούτο “HeartMath”, για πάνω από 30 χρόνια έχει αλλάξει την αντίληψη της επιστημονικής κοινότητας για την καρδιά. Με πάνω από 300 μελέτες σε περισσότερους από 11.500 ανθρώπους, σε συνεργασία με επιστήμονες όλων των κλάδων, έχει αναπτύξει μια σειρά από απλές τεχνικές, τις οποίες μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας και οι οποίες αποδεδειγμένα ωφελούν την υγεία, ενισχύουν την ανθεκτικότητα και οδηγούν σε μια σημαντική βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Στις συνεδρίες, ο Coach δίνει σταδιακά τις επιστημονικά αποδεδειγμένες τεχνικές του Ινστιτούτου και με την βοήθεια των πατενταρισμένων συσκευών βιοανάδρασης, τόσο ο Coach, όσο και ο πελάτης, είναι σε θέση να βλέπουν την κατάσταση της καρδιακής τους συνοχής, καθώς και να παρακολουθούν τη βελτίωση της κατάστασής τους.

Είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι οι τεχνικές είναι εξαιρετικά απλές και ο εκπαιδευμένος Coach του “HeartMath” θα μπορεί να τις χρησιμοποιεί σε όλη του τη ζωή, καθώς και τις διδάξει σε άλλους.

Εξασκώντας τις παραπάνω τεχνολογίες θα καταφέρετε να χτίσετε την ανθεκτικότητα της καρδιάς σας, να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας, τη διαχείριση της ενέργειας σας και τη συνοχή σας σε πνευματικό σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Μεταμορφώνω το "στρες" δεν είναι απλώς ένα σύστημα διαχείρισης. Είναι εξέλιξη.

image

το ήξερες ότι...

Η καρδιά σας εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά πεδία που αλλάζουν ανάλογα με τα συναισθήματά σας;

το ήξερες ότι...

Μπορείτε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα δημιουργώντας θετικά συναισθήματα;

image

Fascial Fitness

Είμαστε μια πνοή

Fascial Fitness Training
Pelvic Floor Training

Η Fascia είναι ο συνδετικός ιστός του σώματος. Είναι ένα ινώδες πλέγμα που επεκτείνεται σε όλο το σώμα από το κεφάλι μέχρι τις πατούσες και σε όλες τις διαστάσεις του (επιφανειακά και εν τω βάθη).

Είναι ένα σύστημα-όργανο, ινώδες ιστού που ενώνει όλους τους συνδεδεμένους ιστούς (δηλαδή μύες, οστά τένοντες, συνδέσμους και σώμα). Εκκρίνει κολλαγόνο υγρό το οποίο αναδομεί και αναζωογονεί. Λειτουργεί με την αλληλεπίδραση σε όλο το φάσμα της.

Το να νιώθει κανείς άνετα μέσα στο σώμα του, σημαίνει ότι νιώθει άνετα μέσα στο συνδετικό του ιστό-fascia. Το δίκτυο κολλαγόνου, το οποίο ονομάζουμε fascia, θεωρείται σήμερα ως το κυριότερο όργανο αίσθησης του σώματος και είναι υπεύθυνο σε ένα μεγάλο βαθμό για την ευεξία.

Αν διατηρήσουμε τον συνδετικό μας ιστό σε καλή κατάσταση, μπορούμε να παραμείνουμε ευλύγιστοι, πιο εύκαμπτοι και ανάλαφροι σε όλη την διάρκεια της ζωής μας. Η ενεργοποίηση του ιστού της fascia βελτιώνει την κίνηση μας. Γινόμαστε πιο αλτικοί στον βηματισμό μας, με μια αίσθηση ευκολίας και χάρης σε κάθε μας βήμα.

Τέλος, η fascia δίνει το σχήμα στο σώμα μας, η εκγύμναση της αυξάνει τον μυϊκό τόνο, την ευλυγισία, την σωστή στάση του σώματος, την υγεία της σπονδυλικής στήλης και συνεισφέρει στην δημιουργία ενός σφριγηλού τεντωμένου σώματος με λιγότερη κυτταρίτιδα κα περισσότερη νεανική εικόνα.

Dream Journey

Υποΰπνωση

Είμαστε ένα φως

Dream Journey

Αν και στη σημερινή μας ζωή έχουμε ξεχάσει τις εμπειρίες μας μέσα στον χωροχρόνο, τις μεταφέρουμε ως υποσυνείδητη μνήμη. Μέσα από την μέθοδο της υποΰπνωσης "Dream Journey" έρχεται ο θεραπευόμενος σε επαφή με τις υποσυνείδητες μνήμες του.

Πολύ συχνά η ψυχή μας μαθαίνει κάτι με τη θετική έννοια, αλλά αυτή η εμπειρία συνδέεται με αρνητικές συνέπειες. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, δεν βοηθούμε μόνο ένα άτομο να αφήσει τις αρνητικές συνέπειες, αλλά δίνουμε επίσης στο άτομο αυτό, τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσει την πραγματική σημασία του μαθήματος.

Η συνείδηση μας είναι το μέρος που βρίσκεται όλη η ουσία και η αλήθεια μας.

Το σύνθημα είναι: Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει, πρέπει να νιώθει. Το “Εγώ” είναι συχνά πολύ απρόθυμο στην αποδοχή των ουσιωδών αληθειών. Μάλλον προβάλλει τις σκιώδεις πλευρές μας και έχει την τάση να εκτοπίζει / αρνείται την ουσία της ζωής - τουλάχιστον προσωρινά. Στην διάρκεια των συνεδριών ο θεραπευόμενος έρχεται σε επαφή με όλα τα συναισθήματα τις δυνατότητες και ποιότητες του. Καθώς έρχεται σε απόλυτη επαφή με τη συνείδηση του, βγαίνοντας έξω από το "Eγώ" του, εμπλέκται η ψυχή του σε έναν μαγικό χορό εικόνων και συναισθημάτων.

Σε δεύτερο χρόνο και σε συνεργασία με τον θεραπευτή, ο θεραπευόμενος αποσυμβολίζει τα συναισθήματα και τις εικόνες της συνείδησης του, κάνοντας έτσι ένα βήμα μπροστά προς την προσωπική του αυτοπραγμάτωση.

Image

U.W.T.H

Universal White Time Healing

Το “Universal White Time Healing” είναι η Ενεργειακή θεραπεία που ενεργοποιεί τα πιο λεπτοφυή ενεργειακά συστήματα του σώματος, απομακρύνοντας τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα, διεγείροντας μ' αυτό τον τρόπο την έμφυτη ικανότητα του σώματος να θεραπεύει τον εαυτό του.

Αυτή η εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος βοηθά στην απομάκρυνση των ενεργειακών τοξινών, από το ενεργειακό σας πεδίο.

Τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά όχι μόνο την υγεία μας αλλά ολόκληρη τη ζωή σας (καριέρα, οικονομικά και σχέσεις).

Τα πάντα αποτελούνται από ενέργεια και τα πάντα απορρέουν από τη συνείδηση και την ευφυΐα της. Είμαστε όντα ενέργειας και ταυτόχρονα βρισκόμαστε μέσα σε ένα ενεργειακό πεδίο. Αυτό το ενεργειακό πεδίο κινείται και μεταβάλλεται συνεχώς. Κάθε σκέψη, συναίσθημα ή δράση που είτε προέρχεται από εμάς είτε έχει έρθει προς εμάς, είναι αποτυπωμένη στο ενεργειακό μας πεδίο.

Το “Universal White Time Healing” ή "Λευκός Χρόνος" είναι η δύναμη που ερμηνεύει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, ως μία μονάδα μια ενότητα, με σκοπό τη θεραπεία και την αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

U.W.T.H. hugs

ομαδική
ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Είμαστε μια ενέργεια

Image